Over Ons

Koeriersbedrijf Direct Express

Direct Express B.V. is opgericht in 1993 in Amsterdam en is uitgegroeid tot een van de grotere koeriersbedrijven. Met bijna 25 jaar ervaring weten wij wat er nodig is om uw opdracht snel, voordelig & zorgvuldig uit te voeren.

Wij rijden 24/7 door heel Nederland en Europa. Ook verzorgen wij spoedopdrachten. Heeft u een verzending dat met spoed bezorgt moet worden dan hebben wij een speciale spoeddienst.

Er staat altijd een chauffeur binnen korte tijd bij u voor de deur. Zelden komt er een chauffeur met pech te staan, omdat wij onze eigen voertuigen onderhouden in onze eigen garage www.directgaragebv.nl. Indien de chauffeur toch pech krijgt met zijn voertuig dan hebben wij daar ook de oplossing voor! Wij sturen gelijk een nieuwe chauffeur die uw verzending zorgvuldig brengt naar de eindbestemming.

Uw verzending wordt met snelheid en zorgvuldigheid door ons koeriersbedrijf geleverd. Al onze koeriers zijn mobiel bereikbaar en alle onze voertuigen zijn voorzien van GPS systemen. U krijgt van ons een bevestiging indien uw verzending is geleverd.

Ons Hoofdkantoor

Een klant: Direct Express heeft ons uit de brand geholpen door een spoedpakket binnen een half uur op te halen en binnen een paar uur te bezorgen bij onze klant.

Wij staan bekend als

 • Snel
  Snel is ook echt snel bij Direct Express. Wij bezorgen 24 uur per dag, elke dag van de week,...

  Lees Meer

 • Voordelig
  Door toepassing van geavanceerde logistieke programmatuur wordt uw zending zonder omwegen van A naar B vervoerd tegen de scherpst...

  Lees Meer

 • Koeriersbedrijf Direct Express - wagenpark
  Zorgvuldig
  Direct Express staat bekend om haar zorgvuldige service en respect voor uw pakketten. Afhankelijk van de inhoud van uw...

  Lees Meer

Powered by webenappdesign.nl /p>